על הסמקה מהכתבה שפירסמתה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/02/2017 | 07:27 | מאת: שי

ניתוח נגד הסמקה(האדמה לא רצונית) , סימפקטומיה שבו חותכים עצב בית החזה העליון יכול לעזור עקב אדם הסובל כל החיים מהסמקות לא רצוניות בסוטציאות משתנות עקב התרחבות מהירה של כלי דם מחום וממזגן . הפוביה כמו שמתואר בכתבה שלך כמו כדור שלג הפחד מלהסמיק הוא הנורא מהכל והתופעה עצמה מעיקה אשמח לשמוע את דעתך בענין והאם ישנו כירוג מומחה לבעיה הזאת שתוכל להמליץ עליו תודה http://healthy.walla.co.il/item/2762119

לשי שלום, הכתבה האמורה לא עסקה בטיפול ניתוחי בהסמקה, ואין לי מידע על טיפול כזה, או על מי מציע לעשות אותו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים