האם צריך נוירולוג?...

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/02/2017 | 22:50 | מאת: בתאל

שלום ד"ר, לפני שבוע דפקתי את הראש במדף.. ומאז היו לי כמה פעמים שפתאום חצי מהראיה שלי למטה מטושטשת.. לא בדיוק מטושטשת אלא החצי למטה בצבע אפור נצנצים קשה לי לתאר.. משהו מוזר.. כל לילה שאני נכנסת לישון הראש שלי כואב כמו דפיקות פטיש בראש.. כשאני פותחת עיניים בבוקר אני רואה רקע אפור כזה (מה שקורה לי במהלך היום) במשך כמה דקות.. וגם בשבוע האחרון כמה פעמים הרחתי אוכל שרוף בלי שהגז דלוק בכלל אבל זה לא יודעת אם קשור... הלכתי לרופא משפחה ביום שישי והוא אמר שאולי כדאי לי לראות נוירולוג.. האמת שסירבתי (נבהלתי..) ואני קצת מצטערת שלא לקחתי הפניה... האם אתה חושב שנוצרה לי בעיה נוירולוגית? מה יכולה להיות הבעיה הזו? אודה לך אם תכתוב לי אפשרויות לבעיות על מנת שאקרא עליהם.. תודה רבה!

לבתאל שלום, כאשר תופעות בלתי מוסברות נמשכות -- יתכן שמיצגות בעיה רצינית, ויתכן שלא. גם אם לא -- עצם התמשכותן הופכת לבעיה. לכן יעוץ נוירולוגי בהקדם, אפילו דרך חדר המיון הקרוב לביתך, הוא המהלך המתאים בנסיבות אלה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים