ניתוח לריפוי אפילפסיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/01/2017 | 11:06 | מאת: חני

אני בת 36,האפילפסיה התגלתה בגיל 30 ללא כל סיבה,אני נוטלת למיקטל 100 מ"ג בוקר וערב. אני מתכננת הריון ובעלי מעונין שאני לא ישאר עם האפילפסיה לכל חיי. רציתי לשאול מהם ההליכים של הניתוח שניתן לעשות להחלמה מאפילפסיה. תודה חני.

לחני שלום, חולים שבהם ניתן לשקול ברור לקראת ניתוח הם כאלה ש: 1. לאפילפסיה מוקד בודד שניתן להוציא. 2. תרופות אינן מפסיקות את הפרכוסים. לפחות שתי תרופות מתאימות במינונים הולמים. אם את עונה על שני תנאי הסף הללו -- שוחחי עם הנוירולוג שלך בנידון. באשר לשיח עם בעלך - הציעי לו להצטרף אליך לפגישתך הבא עם הנוירולוג שלך, כדי שיוכל לקבל תדרוך בלתי אמצעי לגבי האפילפסיה אצלך. אם את במצב שאת ללא פרכוסים עם טיפול תרופתי הולם -- אין צורך לחשוב כל הזמן על אפשרות הפרכוס, ועדיף להתיחס להיבטים הבריאים שלך. אם את מתכננת הריון - שוחחי על כך עם הנוירולוג שלך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

08/03/2017 | 12:02 | מאת: אושר

הניתוח לא מרפא את האפילפסיה. בהתחלה אחרי הניתוח נשארים עם כדורים ובמידה ואין התקפים מורידים את המינון.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים