האם יש בעיות נוירולוגיות?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/01/2017 | 14:58 | מאת: קרן

שלום רב, בת 42 נשואה + 3 אני סובלת כבר כחמש שנים מכאבים חזקים. בעיקר בכף רגל ימין. משמעותית פחות גם בשמאל. לעיתים תחושות שריפה ונימול בשתיהן ובכף יד. חשבו שזה מורטון סינדרום. התוצאה באם אר איי של כף רגל ימין הייתה שונה. אני מצרפת את התשובה. מה משמעותה? היא מסבירה את הכאבים הנוראיים? מה ניתן לעשות? נראים שינוים סובקורטיקלים בשפה הדורזלית של הקובואיד וחלק מבסיסי המטטרזוס, שינוים מפרקיים וסינוויטיס קלה במפרקים בין העצמות הטרזליות לבסיסי המטטרזוס. קטע הגידים המכופפים והמיישרים הנכללים בבדיקה בגדר הנורמה, לא הודגמה כמות משמעותית של נוזל במעטפת הגידים. לא הודגם תהליך פתולוגי חשוד ל- NEUROMA S'M תודה רבה!

לקרן שלום, נראה שמדובר בשנויים בעצמות וגידים. פני לאורטופד עם מומחיות כף רגל להבנה מפורטת יותר של הממצאים ולגיבוז תוכנית טיפולית. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים