דלקת כרום המוח בת 40 דואגת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

12/01/2017 | 18:45 | מאת: אני

שלום רב דוקטור ותודה רבה. אני בת 40 לפני כחודשיים השתחררתי מבית חולים לאחר טיפול אנטיביוטי במשך 9 יום מדלקת כרום המוח. הכל התחיל מכאבי ראש שהחמירו והתבספו הקעות. חום לא היה לי וגם כישיון עורב לא היה. סבלתי כ10 יום עד שאיבחנו והתחילו לתת אנטיביוטיקה. נעשתה בדיקת ניקור מותני. איזה סוג של דלקת לא היה ברור כי לפני זה קבלתי אנטיביוטיקה דרך פה כי אובחן אחרת. השאלה היא שכבר עברו חודשיים חזרתי לאט לעבודה, אני עובדת במכשיר סוג של מיקרוסקוף כל היום. אז שבוע וחצי אחרון התחילו לבוא כאבי ראש וסחרחורות. אני מרגישה כמו ראש צף וכאילו כרכפת נרדמת, סחרחורות. לחץ בעיניים וטישטוש. האם זה בסדר ותופעות שיעלמו ולוקח זמן, מה לעשות? אם לא לאן לפנות? מה כדאי? מה לא כדאי? איך אני יוצאת מזה? כי אין לי חיים נורמליים כרגע לנסוע לאן שהו קשה, מאמץ קשה... זה גם מלחיץ . אמרו לי אין לך כלום את בריא אבל אני לא מרגישה כך יום יום.

שלום רב, אם חווית דלקת כרום המוח שהתפתחה באופן שהיה קשה לאבחנה, וכעת הופיעו תסמינים שאינם ברורים דיים -- הדבר הבטוח הוא ללכת להבדק בדחיפות, דרך חדר מיון, בבית החולים שבו את מוכרת למחלקה הנוירולוגית. בברכת בריאות, כרמל ערמון

14/01/2017 | 12:05 | מאת: אלכס

לא הייתה לי שום דלקת

14/01/2017 | 12:05 | מאת: אלכס

לא הייתה לי שום דלקת

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים