דקירות זרמים וגרד בכל הגוף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/01/2017 | 22:41 | מאת: שלי

לפני כחודש, התחילו לי דקירות במפשעה שמאל וזרמים במנוחה. ביצעו בדיקת אולטרסאונד ואבחנו קרע בגיד. לאחר כשבוע התחילו לי כאבים דומים במפשעה ימין ולאחר כשבועיים התחילו לי כאבים דומים בחזה ימין ושמאל. לפני כיומיים ביצעתי אולטרסאונד נוסף-ולא היה ממצא לקרע באף אחד מהאזורים. קצת נכנסתי ללחץ לגבי המשמעות של הדברים ומאז התחיל לי בעיקר גרד וזרמים בכל הגוף כשהמציק ביותר זה בראש האם לדעתך זוהי בעיה נוירולוגית?

לשלי שלום, חשוב שתפני לרופאך. אין אפשרות לחוות דעה פרטנית בלי לבדוק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים