כאבי ראש וסחרחורות לחץ בעיניים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/01/2017 | 19:35 | מאת: נטלי

שלום בת 32 בריאה סובלת לעיתים מהתקפי חרדה לאחרונה סובלת מלחץ בראש וסחרחורות ואני מרגישה שזה מגיע מהעיניים בבדיקה של נוירולוג הכל תקין בדיקת רופא עיניים תקינה ראיה 6:6 ( לאחר ניתוח לייזר ) הדבר לא עובר כבר כמה חודשים מגיע לעיתים קרובות גורם לחולשה כללית וסחרחורות שעוברות שאני שוכבת לנוח . מאוד מטריד גורם לטשטוש ראיה ( לא רואה באופן חד ) קורה בעיקר בערב אשמח להמלצה לטיפול

לנטלי שלום, רופאייך יצטרכו להחליט מה גורם לתסמינייך ולטפל בהתאם. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים