משהו מוזר קורה לי ! האם אני צריך לדואג?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/12/2016 | 10:11 | מאת: דני

שלום פרופסור , אנ אדם שמעשן סיגריות רק שאני שותה אלכוהול . וכתוצאה מהעישון מופיעים לי תסמינים כמו כאבי ראש, התקפי זעם, אי שקט , מחשבות רצות לי בראש ללא שליטה ... זה עובר בהדרגה כעבור יומיים . האם אתה יכול לשפוך קצת אור על הנושא פרופסור ? תודה רבה

לדני, אתה צריך לדאוג. אם אתה מפתח תגובה חדשה לעישון וצריכת אלכוהול, אז כדאי שתפסיק לעשן וצרוך אלכוהול, ותפנה ליעוץ נוירולוגי פרטני לברר מה פשר התגובה החדשה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים