גב כואב בזמן הליכה ועמידה עם תחושת "עצם זז"

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/12/2016 | 10:19 | מאת: עידן

שלום סובל כ 3 שנים מכאבים ברגלים בבדיקת EMG גילו כליאת עצב בשתי כפות הרגליים. בשנה אחרונה התחלתי להרגיש אי נוחות באיזור גב עליון כאשר בתקופה אחרונה המצב החמיר לכאבים בעת הליכה ועמידה כמו כן תחושה של "עצם זז" במרכז הגב. הייתי אצל כמה נירולוגים ,אורטופדים כולם הסכימו שישנה בעיה אבל אף אחד לא הציעה פיתרון. אני אובד עצות. כמו כן אין לי יכולת כספית לרפואה פרטית.

לעידן שלום, פנה ליעוץ נוירולוגי ואורטופדי נוסף בבית החולים האוניברסיטאי הקרוב למקום מגוריך. בקש שיגדירו את הבעיה הן במונחים רפואיים והן במונחים שיהיו מובנים גם לך. בתקוה שימצא לך מזור, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים