פזילה מבוגר בירור נוירולוגי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/12/2016 | 16:50 | מאת: Roei

שלום גילו אצלי פזילה בן 25. מה פרוטוקול הבדיקות הנוירולוגית שצריך לעשות כדי לוודא שהפזילה אכן נובעת מסיבות שאין נוירולוגיות? אני מבין שצריך EMG, האם יש עוד? אולי סי טי ראש? האם חובה האם חובה גם לבדוק t3 t4 אילו במקרה ש TSH תקין

לרועי שלום, נקודם המוצא היא בדיקתך, תחלה על ידי רופא עיניים, ובהמשך, אם יש צורך בכך, על ידי נוירולוג. בהתאם לממצאי הבדיקה יקבע אם יש צורך בבדיקות נוספות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים