פענוח תוצאות וידאו eeg

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/12/2016 | 02:10 | מאת: לי

ב התקפים של איבד הכרה ותנועות בלתי רצוניות , בוצעו כל הבדיקות לשלילת אפילפסיה הכול יצא תקין חוץ מהוידאו Eeg ששם נכתב שישנו האטה מזערית באזורים טימפוראלים דן צידי האם בגלל הממצא בוידאו יש צורך להתחיל בטיפול ? חוות הדעת שקיבלתי היו שונות ברצוני לדעת אם האכן להאטה המזערי יש חשיבות ?

ללי שלום, ראי "הבהרת גישתי". צריך לראות אותך, יחד עם הדיסק של הVEEG, כדי לברר במה מדובר, מה ההתקפים, האם נקלטו בוידאו, מה הראה בין התקפים, לשוחח עם מי שרא את ההתקפים, ואז לחוות דעה. אשמח לסייע לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

22/12/2016 | 00:07 | מאת: לי

יש לי רק את הפענוח של הבדיקה לא קיבלתי דיסק

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים