c.o.p.d

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

18/03/2012 | 03:20 | מאת: אבי ג,

שלום דר. נמרוד, אשתי חולת c.o.p.d. כבר ביקרנו אצלך, אשתי בת 53, מעשנת כבדה לשעבר,סובלת כבר כשנה, לאחרונה מזה 3 חודשים, התקפים קשים,קוצר נשימה ועוד,לא מתפקדת כלל, שבוע אשפוז, שבועיים בבית וחוזר ,שאלתי ד"ר, מה הלאה ? אשתי כמעט אבדה תקווה, מצב רוח ירוד, בכי לעיתים תכופות,אמרו שמקובל אחרי 3-4 ימי התקף, יש הפוגה, לא אצלנו, אבקשך ד"ר אם יש עוד מה לעשות,קצת לעזור, היא מאמינה בך יותר מכולם, תודה מראש.

אבי שלום תקבעו בבקשה אליי תור במכון הריאות בסורוקה. ביום שלישי פתחתי חלון בשעות הבוקר - תגיעו בבקשה. דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה