בהמשך

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

14/12/2016 | 22:47 | מאת: רעות

היי הענין הוא שאני נימצא בבית לוינשטיין מהי הדרך הנכונה שעליי לעשות מיצד אחד אני לא יכולה להיתאמץ עם פיזוטרפיה ברקע נוירופתיה שבגינה אמני בלוינשטיין מיצד שני יש לי את בעיית הנשימה כבר חודש ועדיין לא ראיתי רופא ראות שוקלת להיתפנות למיון שישקלו מה עושים עם בעיה זו !!

צר לי - אבל לא אוכל לייעץ לך במסגרת הפורום זה יהיה חסר אחריות מצידי אנא פנה לרופאיך בבית החולים השיקומי בית לווינשטיין ושוב בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה