סטורציה במאמץ

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

31/10/2016 | 00:20 | מאת: עמית

בגיל 64 לאחר אירוע לב קל, אני מתאמן במכון שיקום לב, אני בכושר גבוה מאוד ביחס לשאר הקבוצה,, אך אולי בגלל החמרת תסמיני צרבת, התחלתי לראות לפעמים שמכשיר הסטורציה , מראה במאמץ סטורציה 93% באצבע אחת ועולה ל95% באצבע אחרת ,האחות אומרת שזה טבעי שהסטורציה יורדת במאמץ, אך זה קורה כבר מסםר פעמים ,האם כדאי לי להשיג מכשיר וולנהל מעקב מסודר

שלום עמית תיאורך נשמע טבעי לחלוטין סטורציה 93 גם היא תקינה בעת מאמץ בנוסף - ההבדל בין האצבעות 93 מול 95 מכוון לכך שמדובר בבעייה במדידה עצמה ולא בגופך דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה