קושי בלהוציא אוויר כולל כאבי כתף ושכם ימין

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

26/06/2016 | 15:51 | מאת: אורן

היי , אני בן 30 עם עודף משקל קל כבר קרוב ל3 שנים אני מרגיש עייף ומתקשה לנשום נורמלי וגם כאבי צוואר שכם וכתף ימנית. עישנתי בעבר אך הפסקתי כי בזמן האחרון שעישנתי הראש היה לי כל פעם סחרחורות ודופק מהיר בצורה מוגזמת . עשיתי תפדוקי ריאות : ממצאים: תפקודי ריאות הפרעה רסטריקטיבית בינונית FVC= 67% of pred וסטוריית חמצן 99% אני כבר הרבה זמן סביב קופות חולים האם יש קשר בין הדברים ועל מה איזה בדיקות אתה ממליץ לעשות כי הרופאים בקופת חולים אומרים שהכל בסדר

שלום רב מראה לי שבמרכז התמונה כסיבה לקוצר הנשימה והכאבים עומדת בעיית המשקל בכל מקרה ממליץ בגילך לבצע מאמץ לנסיון לרדת במשקל ובכל הדרכים האפשריות בהצלחה דר נמרוד מימון

28/07/2016 | 11:35 | מאת: אורן

האם התפקוד של הריאות לא מצביעה על בעיה מסויימת ? כי לא מידי פעם קשה לי לנשום אלה באופן תמידי

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה