חרדה נורא

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

28/12/2015 | 22:27 | מאת: יערה

בת 55- בריאה. לחץ נפשי ולחץ וכאבים בחזה-אקג- תקין. באקו לב במנוחה- E.F.משוערך- כ-60% כל המדדים- תקינים למעט בדופלר- אי- ספיקה אאורטלית קלה אי- ספיקה מיטראלית קלה אי-ספיקה טריקוספידליתקלה- לחץ ריאתי סיסטולי- מוערך ב-32 ממ"כ תיפקוד דיאסטולי תקין. מעבר לכך שכל המסתמים לא מתפקדים כראוי(עד כמה?) מדאיג אותי הנתון המספרי של לחץ ריאתי. אנא- חוות דעתך והסבר. תודה מעומק הלב(החולה?)

אמנם שאלתך אינה במסגרת בעיות הפורום אך ניתן להירגע - האקו סך הכל תקין פני עם התוצאות לרופא המטפל לקבלת הסברים נוספים בהצלחה דר נמרוד מימון

29/12/2015 | 00:09 | מאת: יערה

באמת, תודה. אם כן תוכל להסביר מהו אותו מספר שהינו גבוה מהנורמה- ועל מה זה מעיד- אודה שוב. ברור שאפנה לרופא מומחה.

עד 35 ממ כספית ויש אומרים 40 נחשב תקין לך 32 - שזה בתחום הנורמה דר מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה