copd

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

13/07/2011 | 00:06 | מאת: ppoo

אבא בן 86 שנה סובל מהמחלה כ30 שנה בשנה האחונה הוא מקבל ספריבה וגם סרטיד 50.500 האם שימוש ממושך בתרופות האלה עללות להזיק ברצוני לציין שהתרופות האלו שיפרו מצבו באופן משמעותי

שימוש משולב זה הינו הטיפול התרופתי האופטימאלי. לא רק שטיפול ממושך אינו מזיק אלא הוא הוכח במחקרי ענק ברחבי העולם וגם אצלנו בישראל - כמשפר לאורך זמן מדדים חשובים של תיפקוד, קוצר נשימה איכות חיים ואישפוזים בחולי COPD. מאחל לאביך בריאות שלמה נמרוד

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה