breezhaler ultibro ו- foster ורוד

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

09/07/2015 | 18:02 | מאת: שרה

ד"ר מימון הנכבד, אודה לך באם תסביר לי את העבודה המתבצעת בשני המשאפים הללו. האם חייבים לקחת את שניהם. אני מרגישה בטוב, למרות ה-COPD עדיין (תודה לאל) מעולם לא הרגשתי בחוסר חמצן.אני מאמנת בביה"ח מאיר פעם בשבוע, והולכת לפחות פעמיים בשבוע כמעט 2 ק"מ. תודה רבה, מאוד לא אוהבת כדורים ומשאפים למינהם......

שלום רב האם את משתמשת בשני המשאפים יחד?? שימי לב שלדעתי יש מקום לתיקון בתוכנית המשאפים שלך. גם בפוסטר וגם באולטיברו יש מרחיבי הסימפונות מסוג בטא אגוניסטים ואת אמורה לקבל רק מנה אחת מהם. אל תשני את הטיפול לעת עתה. אנא פני לרופא המטפל - ייתכן ויש לו סיבה למה את מקבלת את שני המשאפים גם יחד. בברכה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה