ליחה שאינה נגמרת

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

25/06/2015 | 20:35 | מאת: אביגיל

ד'ר מימון שלום. מה עושים במצב של COPD קשה שלמרות שימוש בכל המשאפים הקיימים , פרדניזון 10 מ'ג ליום , מכייח ואינהלציות שלא משפיעות, כמויות הליחה רבות מאוד ומקשות ביותר על הנשימה ופעילות גופנית בסיסית? האם יש עוד משהו שניתן לעשות ? אני מיואשת.

אביגיל שלום שאלה קשה והאמת היא שאין בידיי תשובה טובה. הבעייה שתיארת משותפת לחולים רבים ואין פיתרון אמיתי אפילו התרופות שמיועדות לטפל במצב נותנות הקלה מועטה בלבד ניאלץ להמתין לפיתוחי תרופות חדשות ולהסתפק בינתיים במה שיש - משאפים מסוגים שונים ואינהלציות עם מכייחים. דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה