התלקחות copd

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

29/05/2015 | 20:11 | מאת: אבנר

שלום, אני חולה copd מטופל במשאפים באופן קבוע. בשבוע האחרון חלב החמרה משמעותית בתפקוד שלי עד כדי שימוש רצוף בחמצו, כל פעולה קטנה גורמת לי להתעייף עד כדי עמידה במקום בלי יכולת לזוז אפילו אחרי מקלחת. בעבר חוויותי תופעה זו ולאחר שבוע אנטיביוטיקה חשתי הקלה. היום החל כאב פתאומי בחזה גם בזמן מנוחה, ממש כמו התכווצות לכמה רגעים, האם יש קשר?? האם תופעה מוכרת? תודה

03/06/2015 | 17:27 | מאת: אבנר

10/06/2015 | 12:53 | מאת: adel

היי אבנר במידה ואתה רוצה חוות דעת מחולה שחולה במחלה עם חמצן 24 שעות כתוב לי חזרה, אוכל לומר לך איך זה אצלי. אני לא רופאה, יכולה רק לומר לך איך אני מרגישה ומה אני עושה יום טוב אדל.

לאבנר שלום יש להיבדק על ידי רופא על מנת לעמוד על מקורם הכאבים. לא ניתן לקבוע על פי תיאורך מה הסיבה לכאב אותו אתה חש דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה