אבא חולה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

07/05/2015 | 14:46 | מאת: אבי

היי רציתי לדעת כמה דברים אבא שלי חולה בcopd ובגלל כל האישפוזים והקושי לנשום רוצים לעשות לו חור נשימה בגרון רציתי לדעת עד כמה זה יעזור ומה הסיכונים שעושים את החור הזה תודה על העזרה

לאבי שלום לצערי תשובתי המקורית - לא עלתה לרשת על רקע בעייה לחולים עם כשל נשימתי והמטרה היא אפשרות חיבור רציף למכשיר הנשמה. היתרון - הארכת חיים, מכשיר ההנשמה יבצע את עבודת הנשימה במקום הריאות החולות. החיסרון - פגיעה מסויימת באיכות החיים. הפתח בקנה מונע דיבור ברור וכמות ההפרשות בדרכי האוויר עולה. בכל אופן - שאלתך היא הרבה מעבר לרמת הפורום ויש לבצע ייעוץ פרטני מול הרופא המטפל שמכיר היטב את בעיותיו של אביך ולבצע החלטה משותפת מול החולה ובני המשפחה ביחד כמובן עם ייעוץ צמוד של הצוות הרפואי. דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה