דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

11/09/2014 | 20:34 | מאת: ערן

שלום דלקת ריאות קשה על רקע אספירציה (הגיע להנשמה), גם לאחר מספר שבועות אשפוז עדיין עם חמצן (3 ליטר), ואינלהציות אירובנט וסטרואידים. האם זה מצביע על נזק בלתי הפיך? איזה נזק עלול להיגרם לטווח ארוך מדלקת ריאות (חיידקית ו/או כימית כתוצאה מאספירציה)? כיצד ניתן להעריך את מידת הנזק אם ישנו, ואת תפקוד הריאות במקרה של חולה שאינו משתף פעולה? תודה

לערן שלום שאלותיך האינטליגנטיות והמעמיקות הן הרבה מעבר ליכולתי לענות במסגרת המצומצמת של הפורום מה עוד שאינן בנושא COPD. מפנה אותך לעיין בספרם המצויין של דר מוריי ודר נאדל העוסק בפרק של דלקות ריאה בדיוק בנושאים אלו. כמו כן כדאי לך לקבל תשובות מדוייקות מהרופאים המטפלים. בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה