שוב אני.... אחרי ביקור אצל הרופא

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

31/07/2014 | 18:59 | מאת: מימי

תודה על תשובתך האחרונה. בינתיים בישר לי הרופא כי טיסה כך סתם היא בלתי אפשרית עבורי. אני לא צורכת חמצן - הסטורציה הממוצעת היא 94 - 96 במצב מנוחה ו-89 -90 אחרי פעילות מתונה. נפח ריאות 37%. אם אצטרך לטוס מה עלי לעשות ?? גם השמנה , גל המטומות כתוצאה מפרדניזון כאמור וגם להיות מקורקעת ??.....

הי מימי יש לסמוך באופן מוחלט על הרופא שלך שמכיר את מצבך הרבה יותר טוב ממני. אין לי תשובות טובות לתת בפורום הנוכחי ואני ממליץ שאותן שאלות שהעלית כאן - תעלי גם בפגישה שלך מולו. בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה