התמכרות לשימוש במחולל חמצן

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

08/07/2014 | 02:21 | מאת: גלעד

אבי בן 70 סובל מ copd . רופא המליץ שאבי ישתמש במחולל חמצן נייד בספיקה של 3 ליטר לדקה כאשר הוא יוצא החוצה. הפחד שלי שאבי יתמכר וירצה להשאר עם המחולל כל הזמן גם במנוחה גם כשהוא לא צריך. מה דעתך? יש לו נטייה להתמכר לאוכל ,לתרופות (אבי מטופל הרבה שנים בתרופות אנטי פסיכוטיות ואנטי דכאוניות) תודה ,גלעד

שלום רב אפשר לומר די בוודאות שאין תהליך של התמכרות לחמצן חולים הנזקקים לחמצן וזכו לחיות יותר אם ישתמשו בחמצן על פי המרשם הרפואי - על כן אמליץ לכם מאד לדאוג לשימוש נכון במחולל החמצן על פי ההנחיות הרפואיות. בהצלחה דר נמרוד מימון

01/06/2017 | 20:54 | מאת: אולג

שאילה בבקשה: טיפול חדשני בתא לחץ - חמצן - יכול להגיע להמכרות או תלות תמידית בדבר? או ללא המשך טיפול באורך זמן - הדרדרות בחזרה במצב?

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה