תוצאות שקיבלתי לאחר בדיקת נשימה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

21/09/2011 | 20:28 | מאת: אופיר

שלום עשיתי בדיקת נשימה באחד המכונים. בדקו את הנשימה שלי לפני מאמץ אחרי מאמץ ואחר כך בסוף אחרי שנתנו לי עם משאף. אלו התוצאות שלי.. אמרו לי שלמי שעולה 12 אחוז מהפעם הראשונה שהוא מדד אז זה אומר שיש לו אסטמה. לי עלה ב9 אחוזים מהפעם הראשונה. מה זה אומר?

שלום אופיר קשה לי לקבוע בוודאות ללא קבלת הנתונים המדוייקים. בכל מקרה נראה שאין לך אסטמה על פי התוצאות האם יש לך COPD? גם את זה קשה לי לקבוע בכל מקרה כדאי לפנות לרופא המטפל ולקבל הפנייה לרופא ריאות על מנת שיבאר לך את תיפקודי הריאות והרבה יותר חשוב מזה - יקשיב לך יבדוק אותך וימליץ לך על תוכנית כל זה לצערי לא יכול להיעשות OVER THE NET אשמח לענות על כל שאלה שתעלה בהמשך בהצלחה ושנה טובה דר נמרוד מימון

23/09/2011 | 21:21 | מאת: אופיר

יש אפשרות לשלוח לך בפקס את הדף שקיבלתי את הדף של התוצאות של הבדיקת נשימה? ואז תוכל להגיד לי מה אתה יכול להסיק מהדף ומהתוצאות ומה יכול להיות לי.. כי יש עוד הרבה זמן עד שהתור שלי אצל הרופא נשימה. ובינתיים קשה לי לנשום בפעילות גופנית.

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה