codp

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

12/03/2014 | 18:30 | מאת: משה

הייתי מאושפז 3 חודשים עקב אמפיזמה ו - copd מה ההבדל ביניהם, כמו כן עברתי ניתוח הקטנת נפח ריאה ימנית עקב בולה ענקית, מתי אוכל לטוס לטיול בחו"ל

שלום רב אמפיזמה היא סוג של COPD שבב יש פגיעה משנית לעישון באיזור חילופי הגזים בריאות. נוצרים מעין חללים/חורים בריקמת הריאות. לגבי הניתן והטיסה - נהוג להמתין כשלושה - שישה חודשים עד לטיסה, אך כדאי לך להתייעץ עם הרופא המנתח שידייק יותר בהקשר של הניתוח הספציפי שעברת ומשך הזמן המומלץ לפני טיסה דר נמרוד מימון

13/03/2014 | 13:54 | מאת: adel

למשה, תגיד לאביך שאם הוא ממשיך לעשן ועם חמצן אז הוא מתקרב לסוף וזו המציאות. ממש עצוב לי לקרא שהילדים סובלים מה שהאבא עושה מתוך טיפשות, כן אני גם עישנתי ויש לי את המחלה הארורה הזו ואני עם חמצן 24 שעות אבל הפסקתי לעשן ומתאמצת להמשיך ולשרוד. לפי דעתי אביך אגואיס גדול. סליחה שאני תוקפת, אבל עצוב לשמוע שאתה דואג לאבא והוא ממדשיך לעשן יום טוב לכולנו אדל.

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה