תזונה לחולי נפחת הריאה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

21/11/2013 | 21:05 | מאת: adel

לדוקטור נמרוד שלום, האם אתה יכול לומר לי, על איזה תזונה צריך להקפיד, במחלת חסמת הריאה עם אמפיזמה? בתודה מראש אדל.

לאדל שלום רב עד כה לא נמצא קשר ברור בין תזונה מסויימת לשיפור או החמרה במחלת ריאות חסימתית או במחלת אסטמה עם זאת ניתן לומר שתת משקל או עודף משקל יכולים להיות קשורים למהלך קשה יותר על כן הייתי ממליץ לשמור על דיאטה שתתאים לרמת הפעילות של החולה ועל מנת למנוע עלייה במשקל או ירידה חמורה במשקל. דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה