חסימת ריאות

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

08/11/2013 | 10:44 | מאת: יצחק

דוקטור שלום אבא שלי בן 85 הפסיק לעשן לפני שנתיים ,והיום הוא סובל מחסימת ריאה יש לו שיעול כל היום והלילה והא סובל קרוב לשנה קיבל סירופים ,זריקות ושום דבר לא עזר האם יש איזה טיפול שיכול להרגיע אותו.

ליצחק שלום ביחד עם קוצר נשימה בעת ביצוע מאמצים, השיעול הטורדני הליחתי הינו חלק מרכזי במחלת ה - COPD. קיימים טיפולים רבים המנסים להתמודד עם הבעייה. בינהם סירופים שונים, משאפים, אינהלציות וסטרואידים סיסטמיים. כמו במחלות כרוניות אחרות - אין עדיין טיפול אחד שמפסיק את השיעול הכרוני לגמרי. ממליץ לך לתת לאביך להשתמש בכל המשאפים, לקחת אנטיביוטיקה וסטרואידים בעת התלקחות ואם אפשר להשתתף בתוכנית שיקום ריאות כמו כם להתחסן לקראת החורף. כדאי גם להתייעץ עם רופא מומחה בתחום הריאות שיתאים את הטיפול באופן אישי לאביך בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה