colis

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

04/11/2013 | 09:52 | מאת: adel

לדוקטור נמרוד שאלה ששאלתי מזמן חוזרת עליה שוב אולי יש לך מידע אם השיטה מוצלחת? שלום דוקטור ברצוני לשאול האם מוכרת לך השיטה הזו Lung Volume Reduction Coils והאם עושים אותה גם בארץ? RePneu® Lung Volume Reduction Coils - PneumRx, Inc. www.pneumrx.com/.../LIT0053.A-PatientBrochure-...Diese Seite übersetzen Breath of life. When you breathe, your lungs draw oxygen in and pass carbon dioxide out of your body. This simple, yet complex and life-sustaining process ... Lung Volume Reduction Coils לחולי copd בתודה מראש adel

לאדל שלום עדיין לא הצטברו מספיק מחקרים על מנת לקבוע את יעילות ובטיחות השיטות החדשות להקטנת נפח ריאות בחולי COPD מסוג אמפיזמה. מבחינה פיזיולוגית יש הגיון רב בשיטות אבל כידוע לך פעמים רבות המרחק בין הרעיון למימושו במציאות הוא גדול. לסיכום קשה לי עדיין להמליץ על השיטה באופן גורף, ויש לדון על כל מקרה לגופו לפני החלטה על ביצוע פעולה התערבותית. בברכה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה