copd אני מתמודד כבר מס שנים תיפקוד ריאות 25%

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

10/09/2011 | 13:14 | מאת: מוני

זה לא נורא אם לא נכנסים לפאניקה ואו עצבים רכשתי מחולל נייד שהפך אותי לעצמאי ואני מטייל בעולם לצערינו אין בארץ אלא סוכנים בודדים למכשירים והמחיר הוא בשמיים המכשיר כולל מצברים ל12 שעות פעולה עולה 23000 שח בארץ כרגיל כאן מתפרנסים יפה בעיקר ממצוקת האדם.אבל יש דרכים זולות בהרבה.ולעניננו אם לוקחים ספיריבה בזמן ועוד משאף עזר בהמשך היום כמו סימביקורד למקרה של מצוקה איכות החיים טובה זה מנסיון.הייתי רוצה לשמוע אם צודק אני דר נמרוד תודה על עבודת הקודש שאתה עושה

שלום מוני FEV1 משמש לדירוג חומרת המחלה אך כיום אנו יודעים שהקשר בינו לבין הרמה התיפקודית אינו חד משמעי. כך שמחקרים רבים מדגימים (וגם מנסיוני אני יודע) שיש חולים עם FEV1 של 40% ומאד מוגבלים בחיי היומיום ולעומתם כאלו עם FEV1 נמוך כמו שלך ואף נמוך יותר המתפקדים כמוך באופן מלא. לסיכום - אתה בהחלט צודק! ואני מאחל לך המשך בריאות ותיפקוד להרבה שנים דר נמרוד מימון

16/09/2011 | 10:47 | מאת: adel

אם אתה יכול ליצור איתי קשר אני חולה גם במחלה תודה

16/09/2011 | 12:19 | מאת: מוני

איך אפשר? לא השארת כתובת אני ב 0522859790

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה