סיטי ראות

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

23/06/2013 | 17:24 | מאת: דינה

שלום רב. בבדיקה לשם גילוי מוקדם של סרטן המעי הגס ביצעתי קולונסקופיה וירטואלית בנוסף בוצע לי גם ct ריאות בתשובת הבדיקה נכתב שקיימים גרנולמות זעירות מרובות בשתי הריאות , איוורור הריאות מעט בלתי אחיד . ברצוני לציין שאין לי תלונות או קשיי נשימה כעת אני בריאה עברתי לפני 14 שנה סרטן בשד טופלתי בכימוטרפיה ובהקרנות ברצוני לדעת כיצד להתייחס לנתונים אלו בתודה ובברכה

שלום רב ממליץ לך לפנות עם דיסק ה CT על מנת שיבדוק ויחליט כדאי להתקדם פעמים רבות ממצאים כאלו הם חסרי משמעות אך כאמור כדאי להיבדק על ידי מומחה בתחום הריאות בברכה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה