copd

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

30/03/2013 | 21:25 | מאת: רונן

שלום,רציתי לדעת מה אומרת הסטטיסטיקה:כמה שנים יכולים לחיות עם המחלה הזו אם היא כבר גורמת לך בקושי לנשום

באופן כללי ניתן לומר שאין כאן תשובה חד משמעית ומהלך המחלה אינו צפוי וידוע. לכל חולה יש לבדוק שילוב של פקטורים שמנבאים מה הצפי שלו ספציפית. ועדיין גם לאחר שמחברים את הפקטורים השונים זה לזה (והפקטורים כוללים - משקל, רמה תיפקודית, יכולת ביצוע מאמצים, מספר אישפוזים בשנה האחרונה, חומרת קוצר הנשימה, חומרת החסימה בבדיקת הנשיפה) עדיין יש שוני רב בין החולים! ממליץ לך מאד לפנות לרופא ריאות ולדיין נושא זה מולו. דר נמרוד מימון

31/03/2013 | 18:52 | מאת: אבי

תלוי איזה מחלות יש יחד עם ה copd אפשר לחיות הרבה זמן, אבל אתה קורא לחיים שיש אנשים שמסתובבים עם בלוני חמצן כול היום, אלה חיים ואנשים שצמודים כול הזמן לתרופות, לדעתי חבל על הזמן,

01/04/2013 | 05:09 | מאת: adel

לאבי, אולי תסביר שוב למה אתה מתכוון? חג שמח עדאל.

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה