תרופה לליחה במחלת חסמת הריאה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

12/03/2013 | 15:43 | מאת: adel

לדוקטור נמרוד מימון שלום, אולי התרופה החדשה רופלומילסט יכולה לעזור לחולים עם הרבה ליחה? כפי ששמעתי היא מתאימה לחולים אלו, מה דעתך? בתודה מראש עדאל.

לאדל שלום בשוק יש מספר רב של תרופות מכייחות שהתועלת בהן אינה רבה. התרופה החדשה שציינת מבטיחה להיות טובה מקודמותיה אך אני חייב להודות שעד כה אין חידושים אמיתיים בתחום. מצד שני יש חולים שבהחלט נהנים ממנה והיות ואין בה נזק ניתן להתנסות בה ולבדוק האם את מרגישה שיפור במצב. בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה