בעיה בריאות

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

11/03/2013 | 11:30 | מאת: שמשון רווה

שלום דוקטור יש לי מחלת ריאות [אפיזמה] לאחרונה יש לי הצטברות של ליחה בצורה מוגברת כמו כן היה לי ארוע המופוטיזים. האם יש אפשרות להיפטר מהליחה?

לשמעון שלום שיעול וליחה הם חלק מהמחלה הכרונית - COPD. הריאות מגיבות במשך שנים וגם לאחר הפסקת העישון בייצור ליחה בכמות מוגברת. השיעול עצמו הוא חלק מתהליך הניקוי של דרכי האוויר ומטרתי לפנות את הליחה על מנת לאפשר זרימת אוויר תקינה. אין בידינו עדיין תרופות יעילות שיכולות להקטין את הפרשת הליחה. בנושא זה חשוב לציין שקיימים מוצרים טבעיים רבים שמצהירים על עצמם כבעלי יכולת לפתור את הבעייה - למעשה אף אחד מהם לא הוכיח יכולת אמיתית במחקר מדעי בריאות שלמה דר נמרוד מימון

12/03/2013 | 06:00 | מאת: adel

לדוקטור נמרוד מימון שלום, אולי התרופה החדשה רופלומילסט יכולה לעזור לחולים עם הרבה ליחה? כפי ששמעתי היא מתאימה לחולים אלו, מה דעתך? בתודה מראש עדאל.

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה