טיסה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

20/12/2012 | 21:08 | מאת: מאיה

שלום אני מאובחנת במחלת copd קשה מעל 10 שנים. עד השנה הייתי ב% 20-25. השנה ירדתי ל13-14%. אני עובדת במשרה מלאה ומתפקדת עם הכיסוי של התרופות: ספריבה, סרטיט, אונברז. מה המשמעות של טיסה לאירופה במצבי? אשמח לשמוע את דעתך שבת שלום

שלום רב טיסה מסחרית (ולמרות שתנאי המטוס מבוקרים) חושפת את הנוסעים לירידה קלה באחוזי החמצן הננשם בנוסף יש שינויי לחץ אטמוספריים. מצד שני לאור הדיווח שלך על רמת התיפקוד הגבוהה - ככל הנראה לא תהיה לך בעייה עם טיסה. בכל זאת - בנושא זה כדאי מאד להתייעץ עם רופא הריאות שלך שמכיר אותך ואת מצבך הרפואי היטב דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה