טיפול בחדר מלח מקל על חולי copd

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

16/12/2012 | 22:50 | מאת: אלון

אני מכיר מישהו שסבל מ-copd, והטיפול בחדר מלח עזר לו והקל עליו. מדוע קופןת החולים לא משתתפות בעלויות ולא ממליצות לחולים לקבל טיפול כזה?

לאלון שלום למרות הפופולריות הרבה של חדרי מלח בציבור - למיטב ידיעתי אין עד כה הוכחות מדעיות ליעילות חדר מלח בטיפול בחולים עם בעיות נשימה. על כן ועדת הסל שמתכנסת מדי שנה לא דנה בהכנסתם לסל הבריאות. מנסיוני - לא מצאתי נזקים שנגרמו לחולים שביקרו בחדרי מלח אך חלקם סיפרו לי בדיעבד שחשו שזה היה סתם ביזבוז של זמן וכסף. אישית - איני ממליץ על טיפול זה וכמובן איני שולל אותו. הרבה בריאות דר נמרוד מימון

11/01/2013 | 10:35 | מאת: רון

טופלתי במשך חצי שנה אך ללא שינוי

16/01/2013 | 14:10 | מאת: ליאנה

יש אפשרות לרכוש באתר לבריאות שופ, מאין חדר מלח ביתי- מנורת מלח גדולה שאפשר לישון עמה כל הלילה והיא בעלת אותו אפקט כמו חדר מלח, זה לא יקר וטוב להרבה שנים ליאנה

07/09/2013 | 18:33 | מאת: הדס

רכשתי מכשיר המייצר אפקט דומה מאוד לחדר המלח בבית, המכשיר של חברת salin מעניק איכות אוויר יוצאת מהכללת אני מאושרת.

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה