מהם הסימפטומים לחסמת ריאות

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

16/12/2012 | 14:58 | מאת: דיצה ליליה

שלום אני מעשנת לשעבר וזה שנתיים ןחצי שאיני מעשנת.לאחרונה הופיעו אצלי תופעות שלא היו לי בעבר.מדי פעם כאבים בצד ימין באזור השכמה והחזה בעומק.לפעמים כאילו קשה לנשום,והנשימה דוקרת.אני מבקשת לדעת אם יש קשר בין התופעות שיש לי לחסמת הריאות. תודה דיצה ליליה 0522572252.נ.ב.מופיע לפעמים שעול עם ליחה.

שלום רב הסימפומים השכיחים של מחלת ה - COPD הם שיעול ליחתי וקוצר נשימה במאמצים. כמו כן חולי COPD פעמים רבות מפתחים התקפים קשים של החמרה בקוצר הנשימה ובשיעול. תיאור הסימפטומים שלך אינו קלאסי, אך עם זאת אני ממליץ מאד לבצע צילום חזה ולהגיע לבדיקה אצל רופא ריאות עם ביצוע תיפקודי ריאות (שזו הדרך לאבחן את מחלת ה - COPD) בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה