אומגה שלוש צמחוני

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

11/08/2012 | 12:08 | מאת: adel

לדוקטור מימון נמרוד שבת שלום. ברצוני לשאול, האם ידוע לך אם אומגה שלוש צמחוני משפר את תפקוד הריאות? אני מתכתבת עם מישהו שחולה כמוני בחסמת הריאה והוא עם חמצן כמוני, הוא טוען שהוא התחיל לקחת אומגה שלוש צמחוני שמיוצר בארץ ויש לו שיפור הכוונה הוא הוריד את כמות החמצןשהוא משתמש, כביכול זה מלקיחת אומגה שלוש אבל רק הצמחוני. אשמח לשמוע חוות דעת בתודה מראש עדאל.

לאדל שלום למיטב ידיעתי אמנם אין נזק מצריכת אומגה שלוש, אך לצערי לא נמצא עד כה קשר בין צריכת תוספי מזון כלשהם ושיפור באיזשהוא מרכיב של תיפקודי הריאות בחולי COPD. הלוואי והיה נכון - היינו כמובן מספקים תוספים כאלה לכולם. דר נמרוד מימון

17/08/2012 | 15:21 | מאת: מוני

הנני לוקח כ3 שבועות 5 כמוסות ליום בנוסף למגנזיום וויטמין די והרי התוצאות:לחץ הדם שלי ירד מ170על90 ל140 על 80 כמות הליחה ירדה משמעותית אם קודם השתעלתי לפחות כל שעה והקול שלי היה צרוד מרוב ליחה .היום משתעל אולי פעמיים ליום ומכייח מעט מאד ובקלות.כמוכן הורדתי את כמות החמצן מ3 ליטר ל 2 ליטר ואני מרגיש נהדר קולי חזר לעצמו ממש צלול.והחשוב מכל ריכוז וזיכרון השתפרו ללא הכר.והאנרגיות שלי ממש מפתיעות אם קודם יכולתי להסתובב בשוק או במרכול עם מנוחות כחצי שעה כיום אני עושה 3 שעות על הרגליים כמעט ללא מנוחה.נשמע מוזר?ובכן דר מימון אני סובל מסיאופידי עם תפקוד ריאות של 23% מוכן להיבדק ולהוכיח זאת פיזית.אני מציע לך ליצור קשר עם פרופסור שמואל אדלשטיין שהכין לי את הפורמולה שילוב של 3 תוספים ואם ברצונך אשמח להיבדק על ידך.אני ממליץ בכל לב מנסיון ולמען השקיפות אין לי חלק ו או נחלה בחברה המייצרת...דעתך בעניין מאד חשובה תודה. מוני סנדרוביץ

09/09/2013 | 15:38 | מאת: לימור

שלום אני רוצה לברר לגבי צמח המרווה האם הוא באמת עוזר למחלת הריאות סיאופידי ומהיכן אפשר לקנות תתרופה שעזרה לאותו אדם עם 23אחוז מהריאות בבקשה חזרו אלי זה מאוד חשוב לי תודה

09/09/2013 | 15:58 | מאת: לימור

שלום אני קראתי שצמח המרווה עזר לך מאוד אשמח עם תגיד לי מהיכן רכשת את הצמח ואיך משתמשים והאם יש תופעות לוואי תודה

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה