אשקלון

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

05/08/2012 | 03:06 | מאת: תמי

שלום דר' נמרוד, אם אפשר לטפל נוזלים בריאה? קיים גם קוצר נשימה, שיעול, בצקות ברגלים. איך קורה דבר כזה ומאיפה? תודה

שלום רב התיאור שלך מאד מתאים למצבי אי ספיקת לב בדיקת הבחירה היא אקו לב כאשר הלב אינו מתפקד היטב נוצר מצב של הצטברות נוזלים בתוך הריאות ולעיתים גם ברגליים הטיפול מכוון להקטנת כמויות הנוזלים בגוף ושיפור תיפקוד הלב באמצעות תרופות חשוב להגביל צריכת מלח ושתייה ללא יותר מליטר ביממה אם זו הבעייה כדאי לפנות למומחה לאי ספיקת לב בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה