שיהוקים בלתי פוסקים

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

23/07/2012 | 20:26 | מאת: אלינור כהן

ד"ר שלום, אבי חולה במחלת COPD כבר שלוש שנים במצב מאוד מתקדם של המחלה, הוא 24 שעות עם חמצן ובקושי מבצע פעולות והוא מועמד להתלת ריאות. השבוע התחילו לו שיהוקים בלתי פוסקים וטיפול תרופתי לא עוזר. מה אתה ממליץ על מנת להקל עליו?

לאלינור שלום בעיית שיהוקים היא תמיד קשה מאד לטיפול אין כאן פיתרון קסם אך יש לברר את הסיבה להופעת השיהוקים ממליץ לפנות לרופא המטפל ולשקול ביצוע הדמייה של בית החזה ובטן עליונה בהצלחה נמרוד

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה