משתמש בסימבוקרט אחת ליום

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

17/12/2018 | 18:02 | מאת: AAA

COPD קל לדברי הרופא.אני בן 60,לפני 8 שנים הפסקתי לעשן לאחר כ40 שנות עישון. עושה הליכות כמעט כל יום. לא משתעל,אין לי ליחה.בנוסף סובל מנזלת אלרגית,ומשתמש ב רינולסט אחת ליום. האם אני חייב להמשיך בטיפול של סימבוקרט ? מה יקרה אם אפסיק,תהיה החמרה של COPD.

שאלה מצויינת יש עבודה גדולה מהשנה האחרונה שהדגימה שזה בסדר להפסיק את החלק הסטרואידלי של הסימביקורט שמורכב משני חומרים אבל בכל מקרה - יש להתייעץ עם רופא הריאות שלך בקשר לכך בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה