בקע סרעפתי גדול קשיי נשימה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

26/08/2018 | 16:29 | מאת: קוצר נשימה

שלום רב התגלה אצלי בקע סרעפתי גדול המכיל קיבה כמעט בשלמות. הסמפטום העיקרי ממנו אני סובלת אילו קשיי נשימה. הכירורג הסביר לי שיש סיכונים בניתוח עקב גילי 80 אך יש גם סיכון בדחית הניתוח עד למצב חירום. את ההחלטה לנתח או לא השאיר הרופא לי ואני מאוד מתלבטת. אשמח לקבל עצה

מדובר בשאלה קשה חשוב לברר מהן מחלות הרקע וסיכוני הניתוח שאלה חשובה למנתח היא מה היית עושה אם הייתי אמך או הבת שלך? יש להתייעץ גם עם רופא המשפחה ורופאים מקצועיים שמופלים בך לדוגמא קרדיולוג או רופא ריאות יש לגשת ולקבל גם חוות דעת שנייה ממנתח שיודע לנתח ניתוחים כאלו בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה