שאלה בנוגע לזיהום אויר

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

21/07/2018 | 22:04 | מאת: מעטל

האם זה נכון שזיהום אויר מתחבורה גורמת לסרטן ריאות ? מסביב הבית שלנו יש כבישים , אמנם לא כביש סואן אך שמתי לב שיש תנועה של מכוניות , אם נסגור את חלונות ביתנו מצב זה יכול למנוע מאיתנו לנשום את הזיהום אויר ?החדר של ילדנו בכיוון של כביש , מספיק שנסגור את החלון ?האם זה מסוכן יותר מעשן סיגריות ?

שלום רב הגורם המרכזי לסרטן הריאות הוא עישון סיגריות הסיכוי של זיהום אוויר לגרום לסרטן ריאות נמוך!! עם זאת ככל הנראה בחיים האורבניים אין דרך להימנע ממנו פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה