משתמש בסימבוקרט אחת ליום,

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

16/06/2018 | 12:00 | מאת: ALON

COPD קל לדברי הרופא.אני בן 60,לפני 8 שנים הפסקתי לעשן לאחר כ40 שנות עישון. עושה הליכות כמעט כל יום. לא משתעל,אין לי ליחה.בנוסף סובל מנזלת אלרגית,ומשתמש ב רינולסט אחת ליום. האם אני חייב להמשיך בטיפול של סימבוקרט ? מה יקרה אם אפסיק,תהיה החמרה של COPD. תודה.

שלום רב שאלה חשובה היא נוכחות אסטמה כן או לא במידה ואין אסטמה - בהחלט כדאי להתייעץ עם רופא הריאות שיש מספר עבודו שהדגימו הפסקת תרופות דמויות סימביקורט והמרה למשאף אחר ללא סטרואידים - שהראו שלא נגרם כל נזק למטופלים בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה