תשלום עבור אמבולנס וכן טיפול במיון

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

28/05/2018 | 11:41 | מאת: אתי

אני חולת COPD ועקב קשיי נשימה חמורים הזמנתי אמבולנס שהפנה אותי לבית החולים. לא היתה לי הפנייה ואחרי טיפול שקבלתי הייתי צריכה להתאשפז אך מחוסר מקום במחלקה נשארתי במיון ואח"כ שוחררתי. עד כמה שידוע לי חולה COPD פטורים מתשלום עבור אמבולנס? וכן עבור הטיפול שקבלתי במיון. האם זה נכון?

שלום רב לצערי - הליכי התשלום לא כל כך מוכרים לי עם זאת - ידוע לי שאם מתאשפזים יש הנחה או פטור מתשלום לאמבולנס. המקרה שלך מורכב יותר כי נשארת במיון ולמעשה לא התאשפזת. אנא בררי את הדברים אל מול קופת החולים שלך. בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה