מסיכת שינה אוויר יבש- תיפקודי ריאה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

22/09/2017 | 17:21 | מאת: גדי

התחלתי שימוש במסיכת שינה בגלל הפסקות נשימה בשינה . חושש כי אוויר יבש שמועבר מהמכשיר יגרום להגדלת הקושי בנשימה ותיפקודי ריאה . אני חושש מנזק מצטבר . בן 81 לפני 18 שנה עברתי החלפת מסתם אורטלי - אין לי בעיות עם תיפקוד הלב .

שלום רב שימוש במכשירי CPAP או BPAP הם אחד מהטיפולים היעילים המוכרים לי ובטח שלא גורמים לשם נזק קבוע ייתכן מעט יובש באף .. אך מעבר לכך מדובר בטיפול בטוח מאד ויעיל מאד לדום נשימה בשינה או לכשל נשימתי כרוני לסיכום - אין לך ממה לחשוש וממליץ להמשיך ולהשתמש במכשיר פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה