השפעה של בעיות בריאות וצורת נשימה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

09/06/2017 | 05:48 | מאת: בני

שלום רב, אני בן 26 נולדתי פג עם שיתוק מוחין, אני מלידה עם C.O.P.D וברונכיטיס - אני מעוניין לשאול שאלה שקשורה לריאות. בגלל שאני מתאמץ ומוציא המון אנרגיה ובגלל שהנשימה מוגבלת וכבדה בכלל ובמאמץ בפרט, יכול להיות שצורה ומצב נשימתי כזה מילדות יכול לגרום לחרדה? אני התחלתי לחקור את הנושא..ואני מעוניין לשאול מומחה.. תודה רבה, בני.

שלום רב בשל תקלה במערכת - השאלות לא הגיעו למייל האישי - להלן תשובתי בהחלט תחושת קוצר נשימה גופנית היא זרז להתפתחות חרדה ושני המנגנונים שלובים זה בזה יש לטפל גם בבעיית הנשימה המולדת וגם בבעיית החרדה (אם קיימת). בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה