שימוש בסטרואידים והפרעה נפשית שאובחנה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

02/06/2017 | 20:26 | מאת: יגאל

שלום רב! ע"י פסיכיאטר אובחנתי ב-Organic Bipolar Affective Disorder Clue Steroid Treatment. האם ניתן, באופן תיאוריטי בלבד כמובן, להניח איזה ממשאפים הבאים - FOSTER SYMBICORT SERETIDE FLIXOTIDE - הכי מסוכן וניתן למחוק מהשימוש קודם כל? תודה רבה.

שלום רב ארבעת המשאפים מכילים סטרואידים הנטייה שלנו היום היא שלא לתת משאפים סטרואידליים באינדיקציה של COPD אלא במצבים של התלקחויות חוזרות מציע לפנות לרופא המטפל על מנת להתאים לך משאף חדש מכוון יותר לבעיותך בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה