שימוש נכון בשני המשאפים

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

01/06/2017 | 10:36 | מאת: אולטיברו ו-פוסטר?

ד"ר מימון הנכבד, שתי שאלות לי אליך: 1- האם המשאפים הללו מכילים סטרואידים? 2- האם כפי שאומרים לי בבית המרקחת שני המשאפים הללו לא מתאימים ללקיחה ביחד. 3- הפעם האחרונה בה הייתי בהתקף היה במרץ 2015 4- הסטורציה שלי ביום יום 95 תודה רבה,

שלום רב אולטיברו - מכיל חומרים דמויי וונטולין ואירובנט ארוכי טווח ואינו מכיל סטרואידים כלל לפי תיאורך המשאף נראה שמתאים כטיפול בודד למחלתך פוסטר - משאף המכיל סטרואידים וגם וונטולין ארוך טווח ומתאים יותר לחולי אסטמה אך גם לשימוש ב - COPD כמעט אף פעם איני משתמש בהם ביחד אלא אם יש לך גם אסטמה וגם COPD בהצלחה פרופ נמרוד מימון

04/06/2017 | 14:12 | מאת: תודה רבה

פרט כאן את שאלתך למומחה

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה