copd..שימוש במשאף סטרייד דיסקוס

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

03/04/2017 | 19:37 | מאת: אלי

שלום פרופסור מימון האם שימוש ממושך במשאף סטרייד עלול להגדיל או לנפח את איזור החזה והבטן ? אני משתמש במשאף זה כבר שנה ושמתי לב שהתרחבתי משמעותית באיזורי החזה והבטן האם יש קשר תודה פורפסור מימון

שלום אלי אלפי חולים שלי משתמשים במשאף זה ולא שמעתי על תופעת לוואי זו בדקתי גם ברשומים של תופעות לוואי נדירות ולא מצאתי רישום על תגובה כזו לא נראה לי שיש קשר בין תלונותיך לשימוש במשאף עם זאת ניתן לנסות להחליף למשאף אחר בהמלצת רופא הריאות שלך בהצלה פרופ נמרוד מימון

04/04/2017 | 14:25 | מאת: adel

הלו אלי אני יכולה לומר לך שגם אני התרחבתי באזור החזה והבטן יש לי חסמת הריאה עם נפחת. ניראה לי מהמחלה , מקווה שדוקטור נמרוד יכתוב כמה מילים בנושא בברכה אדל.

04/04/2017 | 19:24 | מאת: אדל

אכן כן ...לדעתי ההתנפחות נובעת מסטוראידים שכנראה מנפחים את הגוף סטרייד הכי מתאים לי שאר המשאפים לא עשו לי טןב תודה

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה